Wickedlasers

08 de juliol 2006

BOINC

Publico aquesta entrada per parlar-vos una mica del programa BOINC (Berkeley Open Infrastructure for Network Computing).
En definitiva és un programa que tel baixes i et permet ajudar en diferents projectes científics però abans com es evident et tens que inscriure en els que hi vulguis participar que són els que hi han a la web del BOINC : http://boinc.berkeley.edu/ com també una petita descripció dels mateixos però si t’interessa un i vols saber-ne mes simplement klikes al enllaç que hi ha i llestos.
Per inscriuret klika al enllaç del projecte que desitgis i segueix els passos que trobaràs a la web del projecte.
Si, tranquils ja se que me deixo el més important.

La manera d'ajudar es simplement instal·lant el programa i quan no estiguis utilitzant el pc el programa començarà a analitzar dades o com es diu en aquest mundillo a trillar desprès quan tingui feta tota una pastilla l’enviarà i s’han baixarà de noves així de simple.
Si teniu algun dubte o qualsevol altre cosa no dubteu en visitar la pagina del equip de Catalunya: http://www.boinc.cat/ i seleccionar el projecte. Però com veureu encara no tots tenen web així que podeu preguntar algun membre per preguntar si us pot ajudar o preguntar en gent d'altres projectes com per exemple el SETI que és el grup català mes nombrós on jo mateix i participo juntament amb el d'Einstein. La web del grup català del SETI la teniu als links del blog o com ús veig amb molta mandra http://www.seti.cat/web/.

Com segurament me deixat algú serà millor que visiteu les pagines que he posat.

Com sempre animo a tothom a participar-hi i tot sigui pel bé de la ciència i sobretot perquè en aquest cas no costa gens aprofitar el temps que l'ordinador esta inactiu.

2 comentaris:

Ulises ha dit...

fet a proteines!
weldoNE

Anònim ha dit...

Hola,
només afegiré
que l'equip Catalunya participa a 27 projectes entre els que ja heu esmentat. ( 28 agost 2006)
Cada 2 mesos apareix un projecte nou.
Segur que hi ha un projecte que t'inquieta i que està fet per a tu. Només l'has de buscar ;)

Tot just estem amb la web (boinc.cat)
Poc a poc l' anirem complementant.

Endavant Boincs !

Dani (boinc.cat)