Wickedlasers

10 de gener 2007

Dissabtes de la física 07

Doncs be abans de que s'acavi el plaç per apuntar-se als dissabtes de la fisica de la UAB intentare de convencer a la gent que esta indecisa o la gent que no coneixia l'existencia d'aquest dissabtes.

Primer de tot dir que son 5 dissabtes seguits (sempre que ho permetin les festes) i que estan adreçats principalment a gent de Btx pero hi pot anar tothom. Aquest any aniran de nanotecnologia podeu veure el triptic amb tota l'informació aqui o tambe a la pagina del departament de física de la UAB on a més trobareu el document que un cop omplert haureu d'enviar com a document adjunt a d.fisica@uab.es per apuntar-se.

Segur que més d'un es pregunta que son exactament els dissabtes de la fisica que apartir d'ara anomenare disfis.
Doncs be els disfis son unes conferencies-xerrades on primer l'expert en el tema doncs explica de que va, en que es basa, quines apliacions es deriven, els reptes, el que queda per fer ,etc... (tot aixo per que la gent s'animi a fer la carrera de física) i despres sobre un torn de preguntes que quan finalitza se surt a fora de la sala i aprofites per menjar algunes pastes i per veure algo, un cop acavat aquest petit esmorzar o be es va als laboratoris a veure experiments del tema que s'ha tractat o be es passa algun documental o video sobre el tema o es fa la segona part de la conferencia, i en acavat cap a casa.
L'any passat totes els dissabtes van estar molt be, vaig apendre moltes coses sobre la fisica i les seves aplicacions ja que s'intenta que les conferencies siguin mes haviat divulgatives aixi que no espereu veure gaires formules (i menys formules que entengueu xD).

Els disfis son molt recomanables per totes aquelles persones que tenen curiositat per la ciencia i la tecnologia i aquest any especialment per que la nanotecnologia esta cridada a provocar una revolucio tecnologica que ja es pot començar a entreveure.

En definitiva no us ho podeu perdre.

Com sempre si algu te algun dubte o comentari doncs pot deixar un comentari (valgui la redundacia) i estare encantat de poder ajudar-lo o si mes no intentar-ho.

Em deixava que jo desde el començament del primer disfis (10 de febrer) si pot ser el mateix dia escriure sobre la conferencia intentan aportar mes dades o simplement comentant el que em sembla mes interesant.


1 comentari:

Ulises ha dit...

VISCA ELS DISSFIS! VISCA LA UAB!
Sembla contradictori, però, ¡quines ganes tinc de que arribi el divendres i m'hagi de posar el despertador per l'endemà, quines ganes tinc de "matinar", pagar una t-10 dues zones, fer una hora de bon viatge, quines ganes tinc d'anar al supercampus, quines ganes d'aprendre coses, de fer uns bons esmorzars, de riure molt, quines ganes de fer física!, quines ganes de dissabtes de la física!


Unai, bonissim comentari, només hem queda afegir una cosa, i ho dic als lectors: El molt malnascut de l'Unai va guanyar un ordinador l'any passat! gràcies als DISFIS!

però aquest any no hi ha concurs...:'(

CRIDEM TOTS, VISCA ELS DISSFIS!