Wickedlasers

20 de desembre 2006

Sketch Up!

M'agradaria presentar-vos un programa de modelatge 3D que esta la mar de be, es molt sencill d'utilitzar i els resultats son sorprenents.

El progama en questió es el Sketch Up que com ja e dit es sencillisim de fer servir i permet fer moltisimes coses. Jo recomano que mireu els videos que hi han de tutorials per que us sorprendra el que es pot arrivar a fer. Nomes destacar l'integració amb el google earth que et permet exportar les imatges del google earth per fer el model de per exemple casa teva i despres portar el model al google earth per veurela en 3D tambe pots penjar el model per que la resta del mon sel pugui descarregar i pugui augmentar el realisme del google earth. Com ja he dit mireu els videos .Jo en 10min he fet l'edifici del Goya xD.1 comentari:

Ulises ha dit...

EI!
Visca Sketch up!
He de dir que jo vaig intentar fer algunes coses i que tampoc és un programa idilic. Per exemple, al cap d'una estona d'haver fet la primera circunferencia, em desapareixia el centre, i no en podia fer una altra de concentrica. Però bé, per ser gratuituissim no ens podem queixar.

Per cert, algú s'ha descarregat algun 3Difici? (1'm 4 fuck1ng 1337 m4s73r) Jo vaig intentar fer.ho amb la torre de pisa que surt al tutorial, però res de res.


Una broma.
Unai, posa-li les noves persianes. hahaha.

Ben fet, torna a escriure i psoat Adsense i Feedburner!
Vull ser el teu susbcriptor numberone.